Neudate žene iz Bosne se "poklale" oko bidermajera, usledila tuča neviđenih razmera: Snimak zgrozio ceo Balkan
Borba žena oko bidermajera, Foto: Printscreen/X/ModestiBlejz3

BLAMČINA GODINE

Neudate žene iz Bosne se "poklale" oko bidermajera, usledila tuča neviđenih razmera: Snimak zgrozio ceo Balkan

Dve devojke su se doslovno potukle i rvale po podu, a, iako je neko od prisutnih sa mikrofina pokušavao da ih 'umiri' rečima da će ponoviti bacanje, one nisu odustajale, već su se borile do kraja, kao da im život od toga zavisi.

Objavljeno:

Na svakoj svadbi svedočimo uzbudljivoj 'borbi' za bidermajer. Tradicija nalaže da u jednom trenutku mlada svoj venčani buket baci iza leđa neudatim devojkama, a verovanje kaže da će ona, koja ga uhvati, biti sledeća nevesta. Zbog toga se gošće, koje još nisu pronašle ljubav života ili samo nisu do tog trenutka otišle pred oltar, nadmeću za 'dobitak', a ovaj video snimak iz Bosne i Hercegovine svedoči da su za isti spremne toliko da se bore, da ne prezaju ni od fizičkog obračuna.

Naime, dve devojke su se doslovno potukle i rvale po podu, a, iako je neko od prisutnih sa mikrofina pokušavao da ih 'umiri' rečima da će ponoviti bacanje, one nisu odustajale, već su se borile do kraja, kao da im život od toga zavisi.

Snimak sa pomenutog venčanja u Ljubiškom postao je veoma viralan na društvenim mrežama, pogotovo na nekadašnjem Tviteru (danas mreži X), a korisnici nisu imali 'pardona' da u komentarima izraze svoju šokiranost i neodobravanje postupka devojaka koje su želele da uhvate bidermajer.

"Dogorelo im je do nokata da se udaju"

"Kakav blam i sramota. Bez imalo dostojanstva. Nije mi jasno da neko veruje u bajke oko bidermajera", "Sažaljevam onog ko oženi neku od ovih koje se tuku za bidermajer", "Mora da joj je dogorelo do nokata", "Svaka žena želi da se uda. Posle tridesete će pokušati sve", "Dotakli smo dno", glasili su samo neki od ogromnog broja pristiglih komentara.

Pojedini su pokušali i da se našale i napomenu da im nijedan momak neće prići nakon ovakvog skandaloznog ispada, jer će se plašiti da i sam ne dobije batine.

Nažalost, snimak se završio tako da nismo videli ko je pobednica, te da li je mlada, kojoj je prizor bio veoma zabavan i smešan, na kraju odlučila da ponovi bacanje bidermajera ili je jedna od 'suparnica' ipak popustila i buket prepustila onoj drugoj.

00:32

Svadba Tamare i Darka

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.